El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Navalón: “Sóc dels que pensen que aquesta situació ens va a fer més forts”

El president José Navalón amb la seua dona Carmina i els seus fills Jose i Emma.
  • "Per al projecte que tenim en la primera plantilla, és una obligació donar eixe pas amb el Juvenil"
  • "Anem a seguir amb aquest projecte, amb gent jove i amb molta qualitat"

Hem parlat amb el president de L’Olleria CF, José Navalón, per a repassar les últimes novetats institucionals i fer balanç del que portem de temporada.

A pesar de la situació tant delicada en la que vivim degut a la pandèmia, L’Olleria CF continua creixent, consolidant al seu primer equip en Preferent, però millorant també a nivell institucional en novetats com la incorporació d’un equip Juvenil per a la pròxima temporada, tal i com han anunciat recenment (en la imatge posterior), i la construcció d’una grada coberta en La Solana.

Aprofitem la situació per a parlar amb el president de l’entitat, José Navalón, amb qui parlem del futur i també de present, un futur prometedor que agafa força gràcies a bons acords amb l'Ajuntament del municipi de La Vall d'Albaida i al treball d’una directiva encapçalada des de fa més de quatre anys per aquest exfutbolista de L’Olleria CF.

 

1. Com era actualment la situació amb el Juvenil i en què canviarà a partir d'ara?

Portem temps sense tindre un Juvenil, i la veritat és que per al projecte que tenim en la primera plantilla és una obligació donar eixe pas. Estem treballant molt dur per a que l'any que ve pugam tindre un Juvenil seriós i amb molta projecció, i les coses estan molt avançades.

 

2. Una altra novetat relacionada amb l'Ajuntament és la reforma prevista a la grada. Parla'ns un poc d'ella.

Ja fa molts anys que és necessària una reforma en La Solana, on, com bé diu el nom del camp, el sol és molt intens. Portem molts anys comentant a l'Ajuntament que és urgent una grada per a un poble com L’Olleria, amb 120 xiquets en l’escola, un equip en Segona Regional i el primer equip en Preferent, i és vergonyós que no tinga una grada per a refugiar-se del sol, de la pluja i del mal temps. Ho hem dit per activa i per passiva, i no volem una grada de Primera Divisió però almenys una grada on els aficionats puguen refugiar-se.

"No volem una grada de Primera, però almenys una grada on els aficionats puguen refugiar-se"

Estem contents perquè en dos o tres setmanes comencen les obres, aixina que en poc de temps el camp de La Solana tindrà una grada, i volem donar les gràcies a aquest Ajuntament de L’Olleria, sincerament estan fent tot el que es pot i estan treballant molt perquè les instal·lacions del poliesportiu de L’Olleria estiguen en plenes condicions.

Muntatge de com quedarà la grada a falta d'afegir la coberta

3. Parlant de la grada, com afronteu la tornada dels aficionats als camps de futbol?

No ho sé, i en realitat sí que sabria que dir-los. Vull al meu poble, vull el millor per al meu poble, estic enamorat del meu poble, i que li diria al meu poble? pues la gent que em coneix de veritat sap que donaria tot pel a la meua població. No sols li diria als aficionats de L’Olleria CF, si no a tot el poble que li agrada el futbol, la meua major il·lusió seria que els meus veïns que els agrada el futbol vingueren a veure el futbol regional i al seu equip.

“La meua major il·lusió seria que els meus veïns vingueren a veure el futbol regional i al seu equip”

Es sacrificat el estar ací per mantindre el nom del teu equip i del teu poble per tota la comunitat, per a mi és un orgull, i sincerament seria espectacular que el camp estigués ple de gent que coneixes, de gent que saps que vols que estiga al teu costat, seria un somni i sols dir-vos que vingueu, que segur que torneu.

 

4. I pel que fa a al primer equip, com valoreu la temporada que s'està fent fins al moment?

L’estiu passat la directiva va treballar molt dur. Vam canviar la filosofia radicalment, començant un projecte per un cos tècnic de la casa, amb Jose Jaime, exjugador de L’Olleria CF que ha estat en categories professionals com a jugador; amb Roberto Carlos, un entrenador del nostre poble i un professional com a entrenador; amb Felipe Salamanca, entrenador de porters que la veritat és un luxe veure’l treballar amb els nostres porters; la incorporació de Ramón Micó, que ho és tot per al nostre club; i el grup de fisios encapçalament per Iván Monzó amb quatre fisios més que estan treballant de valent, tot un luxe la veritat.

"Estem molt contents de com va tot, tenim un bon projecte i molta il·lusió"

Després decidim fer un grup de jugadors jovens i amb molta projecció, acompanyats amb jugadors implicats i amb pes dins de l'equip, com Emilio Ortolà (Gatuso), Manolo, Pitu, Marco Ferrer, Rafa Gil, Ricardo Gil, Emilio Gil... Sincerament dóna gust veure els entrenaments d'estos xavals, i anem a seguir amb aquest projecte, amb gent jove i amb molta qualitat. La veritat és que estem molt contents de com va tot, tenim un bon projecte i el que és més important, amb molta il·lusió.

 

5. Com afronteu el que resta de curs?

Amb les victòries dels últims partits sincerament ens han donat molt d’aire, però hem de seguir amb esta dinàmica, perquè hui estes tranquils però en poc de temps es pot complicar.

 

6. Heu estat els primers del Grup IV a confirmar la renovació del cos tècnic, el que és una clara demostració que ja esteu mirant de reüll la propera temporada.

Quan veus treballar a este cos tècnic és difícil de pensar que les coses eixiran malament, estem contents amb ells i estem treballant junts tant directiva com cos tècnic pel futur del club.

 

7. Tornant un poc a la parcel·la institucional, com està sent per a vosaltres fer front als problemes que s'han anat produint per la pandèmia des de fa més d'un any ja?

Enguany està sent molt difícil, no sols per al nostre club si no per a tot el futbol en general, i siga la categoria que siga, si un any normal ja costa mantindre tota l'organització que tenim..., enguany ni vos conte, però sóc dels que pensen que aquesta situació ens va a fer més forts i hem de pensar en no tirar la tovalla.

“Hem d'estar ahí sí o sí, pels nostres fills i per el futur dels nostres veïns”

Hi ha gent jove, xiquets amb il·lusió que el que volen és jugar a aquest esport, i si nosaltres ens retirem, en poques paraules estem abandonant eixa il·lusió que ve per darrere i això seria inacceptable, hem d'estar ahí sí o sí, pels nostres fills i per el futur dels nostres veïns.

 

8. Per a acabar, que et fa seguir com a president de L’Olleria CF?

Sincerament no ho sé, porte quasi cinc anys de president i dos més com a  vicepresident, he sigut jugador de L’Olleria molts anys i he conegut molta gent. Com a jugador vaig debutar amb el primer equip en Tercera Divisió i he estat acompanyat dels meus millors amics, que per sort tots ells han jugat a futbol i això és lo que sempre m'ha omplit al cor. També gent que he conegut d'altres poblacions que no coneixies i que ara on els veig m'alegra moltíssim de veure, i com dic jo, és una forma de viure i de coneixer a bones persones.

Per a mi hi ha gent molt important en el futbol que m’ha marcat en aquesta vida, que ho ha sigut tot en la història d'aquest club, com Eugenio Ens, Vicente la Queca, Juan Zamit, Paco Lila, Vicent el gallo, Vidalot, Vicent el formagero, Ximo Palleta, Vicente Ferrandis, Pepe el Gallo, Paco Micó, Juan el d'Hellín, Diestro, Paco el malo , Juanvi el llumener, Felipe Salamanca, Isidro Guillem, el GRAN Juanlu, Juanvi el Bou, Paquito, Toni Sánchez, Ramón el de careta, Juanga, Pitu, Javi el Negre, Andreu, el jove Manolo Vidal i més que hi ha del nostre poble, vull que em disculpen per no anomenar-los a tots, però per a mi són igual d'importants en la història de L’Olleria CF.

“M’il·lusiona que jugadors d'altres poblacions estiguen enamorats o vulguen a L’Olleria com la seua pròpia casa”

El que em fa seguir no sols es la gent del poble que ha estat ahí lluitant per una cosa que li apassiona i que volen, m'il·lusiona que jugadors d'altres poblacions que han jugat ací estiguen enamorats o vulguen a L’Olleria com la seua pròpia casa, com Josele, Alemany, Fede de Canals, Llopis, Alfredo el d'Atzeneta, Vicent Reina, Cortina el porter, Badal, Javi Antolí, EL GRAN DIEGO, El Senyor Fernando Marín, el meu amic Estanis d’Aielo, Rafa Bravo, Rafa Llario, Juanjo Antolí, Pedro de Bocairent, José Jaime, Jony de Salem, l’home de l'ascens Ricardo Gil, Pablo Iglesias, Mario Real, Rafa Gil, Dani Cerdà... i la veritat és que els anomenaria a tots, perquè tots som història de L’Olleria CF i sobretot als que tenim més que agrair son a la directiva que estem treballant moltíssim, però sobretot als nostres aficionats, a les empreses i al nostre Ajuntament, que des d’ací m’agradaria donar-los a tots les gràcies per tot el que estan fent.