El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Navarro, jugador de l'Alcoyano: "Tots teniem ganes de que arribara aquest dia i l'afrontarem de la millor manera possible"

Navarro afirma que: "Hem d'eixir a guanyar el partit, un gol ens aproparia prou a la final, hem de jugar com durant la lliga"

El jugador de l'Alcoyano ha assegurat que trobaran molt a faltar a l'afició i que ho donaran tot per tornar a 2B

Navarro ha jugat 25 dels 28 partits que ha disputat l'Alcoyano en lliga, amb 2 gols i molta solvència en la part defensiva de l'equip. El capità afirma que tenien moltes ganes de que arribara aquest dia i, assegura que arriben de la millor manera possible, ja que en els 3 partits amistosos han demostrat efectivitat en atac i contundència en defensa, com abans del confinament. 

A principis de maig, quan van tornar als entrenaments, una de les preocupacions per als jugadors eren les lesions, però a dia de hui ja no pensen en això. "Quan ixes a jugar no pots pensar en si vas a lesionar-te i, a més, les sensacions han sigut molt bones"

El jugador blanc i blau, comenta que serà important clavar un gol i que no poden eixir a pensar que l'empat els val. "Hem d'eixir a guanyar el partit, un gol ens aproparia prou a la final, hem de jugar com durant la lliga". En cas d'arribar a la final, el rival eixirà del partit entre l'Atzeneta i l'Alzira, però Navarro no vol pensar en això. "No pensem en res que no siga l'Intercity, seria un error de no ser així"

Per últim, ha deixat aquest missatge a l'afició: "Hem rebut molts missatges d'ànim, i encara que no estiguen 'in situ', els tindrem presents. Hem de donar-los una alegria després del que va passar l'any passat i anem a donar-ho tot"