El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Negocis comercials amb els Emirats Àrabs o Egipte. La Cambra de Comerç t'ofereix totes les claus

El desdejuni informatiu tindrà lloc dimecres 11 de març a partir de les 9.30 en les instal·lacions de la Cambra de Comerç d'Alcoi. 

Egipte suposa "una oportunitat comercial immillorable" pel seu creixement econòmic sostingut i la intenció del govern de potenciar la participació d'empreses privades. I els Emirats Àrabs Units ofereixen nombrosos avantatges fiscals i econòmics, com l'absència d'impostos directes a empreses. La Cambra de Comerç t'ofereix les claus per iniciar negocis amb aquests països.

Si estàs interessat a comerciar en els Emirats Àrabs Units o amb Egipte, la Cambra de Comerç d'Alcoi t'ofereix un desdejuni informatiu on poder debatre sobre les oportunitats de negoci a aquests països. 

Des de la Cambra expliquen que Egipte, amb més de 100 milions d'habitants, amb un creixement econòmic sostingut del 5 per cent, i amb un 20 per cent de població amb un nivell adquisitiu mitjà, "presenta una oportunitat comercial immillorable", més tenint en compte que el govern egipcià ha posat en marxa un Pla de Visió Integrada 2030, "amb l'objectiu d'impulsar el creixement del PIB del país mitjançant el foment de la participació privada en la seua pròpia economia". Per altra banda, els Emirats Àrabs Units compten amb diversos avantatges per iniciar negocis, com "l'alt poder adquisitiu, un baix cost energètic, l'absència d'impostos directes a les empreses o un sistema financer ferri".

Al llarg del matí, María Rubert, de Rubert & Partners, parlarà del "secret dels Emirats Àrabs Units"; i Luis Aspe Sagarna, representant de Caixa Bank a Egipte, parlarà del finançament d'operacions comercials en aquest país. També s'oferirà informació sobre vies mercantils i legislació.

La participació en el desdejuni és gratuïta, tot i que es recomana inscripció en aquest enllaç