El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nereida Tormo exposa 'Ojo Izquierdo' a la Casa Ribelles de Benigànim

L'exposició 'Ojo Izquierdo' està disponible del 20 de maig al 30 de juny.
  • El pròxim 21 de maig serà la representació de l’obra L’abraçada dels cucs, una obra de teatre destinada al públic adult.
  • L’autora d'aquesta obra i actriu en ella, Paula Llorens, ha rebut el premi talent jove de cultura 2021.

El cicle inaugurat per Lucia Peiró amb “El contenciós abandonament de la dolçor”continuarà en maig amb l’exposició “Ojo Izquierdo”, de la fotògrafa beniganinaNereida Tormo .

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benigànim continua amb la programació cultural per al mes d’abril i maig. El cicle Som d’Ací 2021, destinat a la promoció i difusió de les arts plàstiques, continua en maig amb una nova exposició de la fotògrafa, Nereida Tormo, a la sala d’exposicions de la Casa Ribelles. Part de la seua obra es pot visionar fent clic en aquest enllaç.

A més, continua la programació musical i teatral de l’Auditori Municipal Paco Salvador, amb varietat d’espectacles destinats a diferents edats. El passat dissabte vam poder gaudir del primer concert de La Terreta, un espectacle infantil i familiar en valencià.  

El pròxim 21 de maig serà la representació de l’obra L’abraçada dels cucs, una obra de teatre destinada al públic adult que conta una història d’amistat poc corrent. Una comèdia que ens mostra com els llaços afectius poden sorgir en les situacions menys esperades i absurdes. L’autora de l’obra i actriu en ella, Paula Llorens, ha rebut el premi talent jove de cultura 2021.