El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Néstor Abad acaba el 22 en el Mundial i lluitarà per una medalla en els Jocs Olímpics

Néstor Abad (PROJECTE FER)

Ha tingut una puntuació de 80.098 en la disciplina d'All-Around.

Ser el 22 de món en una disciplina esportiva tan competitiva i sacrificada com la gimnàstica artística és una autèntica barbaritat. Néstor Abad ho ha tornat a fer: és un dels millors del món i això li permetrà lluitar per una medalla en els Jocs Olímpics de Tòquio.

Serà la segona ocasió en la qual participarà en uns jocs olímpics, perquè ja ho va fer en Rio de Jainero. A Tòquio ariba en la plenitud de la seua carrera esportiva i amb la ferma intenció de quedar entre els millors. tal com ha fet aquest divendres en Stuttgart, a Alemanya, amb una puntuació de 80.098 en la disciplina d'All-Around.

El gimnasta alcoià ha obtingut, per disciplines, 13.700 punts en el seu exercici d'anelles, 14.233 en el salt, 13.766 en les paral·leles, 13.533 en la barra, 12.200 en sòl i 12.666 en anelles.

Currículum

Néstor, nascut a Alcoi el 1993, va obtindre, com a major èxit de la seua carrera en 2018, la plaça onze en la final del concurs complet individual del Campionat del Món. També la sisena plaça per equips amb la selecció i 16a posició en barra fixa en l'Europeu de Glasgow. Ha estat campió per equips amb la selecció espanyola i medalla de bronze en barra fixa en els Jocs Mediterranis de Tarragona.