El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Néstor Abad pateix un accident de trànsit al costat de la selecció nacional de gimnàstica artística

Néstor Abad junt a la selecció nacional de gimnàstica artística masculina
  • La furgoneta va començar a donar voltes de campana i va acabar estavellant-se contra la barrera de seguretat.

Per sort, tan sols ha quedat en un esglai. Néstor ha patit un xicotet desviament del septe nasal, mentre que el ferit més greu ha sigut Joel Plata, que ha patit una fractura de fèmur.

La selecció nacional de gimnàstica artística masculina va patir ahir al migdia un accident de trànsit a Portugal, on anava a disputar aquest cap de setmana una trobada bilateral amb la portuguesa en el seu centre d'alt rendiment de Anadia.

Una de les dues furgonetes que van recollir en l'aeroport d'arribada als gimnastes va patir la rebentada d'una roda quan circulava per una autopista. El conductor va perdre el control del vehicle, aquest va començar a donar voltes de campana i va acabar estavellant-se contra la barrera de seguretat.

En aqueixa furgoneta viatjava el gimnasta alcoià Néstor Abad al costat dels seus companys de selecció Joel Plata, Thierno Diallo Boubacar, Rayderley Zapata, Daniel Carrión, Sergio Moreno i Oriol Rifá. En l'altre vehicle anaven els entrenadors de la selecció, jutges i el també gimnasta Nicolau Mir, que van ser testimonis de l'accident dels seus companys, i van ser els primers a auxiliar-los. Per sort, el succés tan sols ha quedat en un esglai.

L'alcoià ha patit un desviament del septe nasal, i l'afectat més greu ha sigut el seu company Joel Plata, qui ha sigut intervingut d'urgència per una fractura en el fèmur.