El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Néstor Abad: esforç, esforç i esforç per superar-se a si mateix

La celebració dels JJOO a  Tòquio encara no està confirmada en l'estiu de 2021

Amb les xarxes socials és un poc més fàcil saber com és el dia a dia dels nostres esportistes. A hores d'ara es desconeix si els Jocs Olímpics de Tòquio se celebraran a l'estiu de 2021, però Néstor Abad, el gimnasta alcoià més internacional, vol superar-se dia a dia per superar als seus rivals en el futur.

Néstor Abad ha mostrat el seu esforç i les ganes de competir en un vídeo a les seues xarxes socials. Indica que la gimnàstica artística "requereix un sacrifici molt gran, però la satisfacció que se sent en aquest esport és realment gratificant". En el seu dia a dia no lluita contra ningú, sinó que lluita per esforçar-se.

Al vídeo, gravat al centre d'esportistes d'alt rendiment del CSD a Madrid, podeu veure alguns dels millors moviments d'Abad. I això que només està entrenant... Com a anècdota, durant tot el vídeo porta samarreta i pantalons de l'Alcoyano.


'Break Dance'


Abad també mostra que també sap mesclar balls de carrer i la gimnàstica. Ha publicat un vídeo ballant 'Break Dance'. Mentre fa un exercici, es lleva i es posa la gorra al cap. Un espectacle que, a més, podem gaudir a càmera lenta.