El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Néstor Abad, gimnasta olímpic: "Hi ha molt bona genètica en Alcoi, amb esportistes molt bons"

Néstor Abad ha aprofitat la seua estada per vacances a Alcoi per a fer una sessió amb els xiquets dels dos clubs de gimnàstica artística d'Alcoi. Després de reis començarà una nova temporada d'entrenament amb els ulls posats en les olimpíades de Tòquio.

2018 ha sigut un gran any per a Néstor Abad, amb diversos pòdiums, l'últim aquest mateix mes de desembre ene el memorial Joaquin Blume, el trofeu internacional Ciutat de Barcelona on va quedar en tercera posició. Una sèrie d'èxits que han fet l'Ajuntament l'haja nomenat esportista de l'any

El pròxim dia 6 Néstor Aba comença la nova temporada d'entrenaments, amb els ulls posats en les olimpíades de Tòquio. "L'objectiu principal és que anem Espanya com equip, no un o dos gimnastes, sinó com a equip, perquè seria senyal que estem treballant molt bé", diu el gimnasta. La primera competició enguany la té en febrer a Itàlia. I com ha quedat l'11 en l'últim mundial, l'han convidat per a participar en uns jocs internacionals a Tòquio al mes d'abril, on competirà amb altres 7 gimnastes. 

Però mentre comença la nova temporada, Néstor Abad descansa en Alcoi, i aprofita la seua estada per a ajuntar-se amb els xiquets dels dos clubs de gimnàstica artística de la ciutat i "apropar el treball d'alt rendiment als xiquets, i que experimenten on estic clavat". Preguntat per com veu la situació esportiva a Alcoi, Néstor Abad no ha dubtat: "sempre hi ha hagut potencial. Hi ha bona genètica en Alcoi i hi ha esportistes molt bons. I sempre tenim resultats de la gimnàstica alcoiana".