El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Netegen les sendes i camins d'Alcoi afectats pel temporal

Treballs de neteja forestal

La Font del Quinzet, el Racó de Sant Bonaventura, la Via Verda o Serelles són alguns dels llocs on s'ha actuat.

El temporal Glòria no solament va ocasionar l'assolament de cases al Centre d'Alcoi, també va deixar intransitables molts camins i sendes del nostre entorn natural. Ara, gràcies a la col·laboració dels Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana, ja es pot tornar a caminar per aquests senders.

Les zones on s'han deixat veure els efectes del seu treball són els paratges naturals de la Font del Quinzet i Racó de Sant Bonaventura; Preventori i Vilaplana; així com Via Verda i Serelles. A més, hi ha prevista una última actuació pendent, que es realitzarà pròximament en la ruta BTT de la zona de Polop.

Ha sigut la unitat BA311 del cos de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana, l'encarregada de dur a terme els treballs, que van tenir lloc els dies 21, 24, 25 i 28 de febrer. L’Ajuntament d’Alcoi va sol·licitar el 20 de febrer la seua ajuda, després de les conseqüències que va deixar el temporal Glòria a la nostra ciutat. 

El regidor de Transició Ecològica i emergències, Jordi Silvestre, assegura que "la feina realitzada en diferents indrets per a deixar-los lliure d’arbres caiguts a causa de la borrasca Glòria millora la seguretat i també la imatge dels paratges naturals d’Alcoi i és molt positiva per a totes aquelles persones que gaudim del meravellós entorn  que tenim a la ciutat".

Treballs de neteja forestal