El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Neteja el riu mentre fas esport: primera Eco-Marxa a Alcoi

José Rico en nom dels organitzadors presenta l'activitat amb els regidors de les àrees implicades: esports i transició ecològica.

L'organitzen el col·legi Santa Ana i SR Sport & Training, i els beneficis són per al projecte de Connexió Vital de Somriures. Serà el pròxim 1 de març i ja s'han inscrit 500 persones. 

Nova activitat que compagina esport, solidaritat, civisme i cura amb el medi ambient. És el primer Sprint Trail Solidari i Eco-Marxa, dos activitats per al matí de l'1 de març.

La primera és un esprint cronometrat d'11 quilòmetres, que eixirà a les 9 del matí. I després, entre 10,30 i 11 hores, quan ja haja acabat la primera prova, eixirà l'Eco-Marxa familiar: 4 quilòmetres per la vora del riu des de Santa Ana fins a Batoi, on els assistents aniran arreplegant deixalles i brossa al mateix temps que recorren la zona. L'original proposta ha sigut un èxit i ja hi ha inscrites 500 persones, el doble de les que esperaven els organitzadors. Si també vols participar, les inscripcions es poden formalitzar ací

El preu és de 12 euros l'esprint, i 5 euros l'eco-marxa. Si algun adult vol participar en les dos curses, hi ha un preu conjunt de 15 euros. Els beneficis seran per al projecte de Connexió Vital de Somriures, que busca crear un Centre de Dia on les persones amb discapacitat funcional puguen estar ateses més enllà dels 21 anys. Ja han trobat un lloc a Benimarfull, a més d'un pis tutelat a Cocentaina, i amb el que arrepleguen d'aquesta activitat continuaran fent una realitat el projecte.