El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Neu? Sí, però només a les muntanyes

Imatge de l'1 de gener de 2021 al Menejador / Laboratori de Climatologia de la UA

És finals de març i  podrien registrar-se temperatures per davall dels 0 graus

El bon oratge pareix que té les hores comptades a les nostres comarques. Segons la previsió d'AEMET, hi ha possibilitats de precipitació diumenge 21 de març. Però aquesta precipitació serà en forma de neu?

Segons ha contat el meteoròleg Jordi Payà a ARAMULTIMÈDIA la cota de neu "difícilment baixara dels 1.000 metres". Les volves de neu podrien caure a les muntanyes més elevades, com és el cas de la Font Roja, el Montcabrer o l'Aitana. El dia en el qual les temperatures seran més baixes serà el divendres 19 i el dissabte 20 de març.


Des de dijous fins diumenge, l'oratge canvia radicalment i les precipitacions tornaran al nord d'Alacant i sud de València. Segons AEMET, Les temperatures oscil·laran entre els 2 i els 10 graus a Alcoi. Municipis com Ibi, Bocairent o Banyeres podrien registrar temperatures al voltant dels 0 graus i, inclús, negatives.


A Castalla la situació serà molt similar, amb possibilites de precipitació des de divendres fins diumenge, segons AEMET. Les temperatures registraran mínimes al voltant dels 0 graus i no superaran els 10.