El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Neus Agulló, nominada al Premi Berlanga

Neus Agulló.

La Gala dels Premis Berlanga del 2023 tindrà lloc al Palau de les Arts de València i serà emesa en directe per À Punt.

S’han publicat les preseleccions als premis de l’audiovisual valencià i la pel·lícula de l’actriu alcoiana, “Los días de la noche”, parteix amb 11 candidatures.

A les xarxes socials, Neus Agulló anunciava la seua preselecció com a Millor Actriu Protagonista als VI Premis Berlanga amb molt d’humor: “Xe, per favor, ara resulta que amb quasi 79 anys m’han descobert. Si em descuide, ja ni me n’assabente, però bo. Mai és tard”.

 

La indústria audiovisual valenciana reconeix, d’aquesta manera, la seua tasca a “Los días de la noche”, una pel·lícula dirigida per Ángel Puado que, a més a més, està preseleccionada en 11 categories: Millor Llargmetratge de Ficció, Millor Direcció, Millor Guió, Millor Música Original, Millor Actor i Actriu Protagonistes, Millor Actor de Repartiment, Millor Muntatge i Postproducció, Millor Direcció de Fotografia i Il·luminació, Millor So i Millor Maquillatge i Perruqueria.

 

Els membres de l’Acadèmia tenen de temps per a votar fins a l’1 d’octubre. Tot seguit, es proclamaran els finalistes (segur que Neus Agulló estarà entre ells) i, aleshores, es durà a terme la segona votació per a elegir als guanyadors de cada categoria, que coneixerem durant la gala de l’11 de novembre.