El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Neus Ferri actuarà en la primera gala dels premis culturals Ciutat d'Alcoi

La primera gala dels Premis de Cultura Ciutat d'Alcoi tindrà lloc el 12 de gener. Es lliuraran premis de novel·la, teatre i creació.
 

Presentarà el seu disc Llar, que s'ha gravat en els estudis de l'IVAM CADA d'Alcoi. També faran estrena del seu primer treball el quartet de trombons Alcoi Slide.

La regidoria de cultura presenta més novetats per a la primera gala dels Premis de Cultura Ciutat d'Alcoi, una nit per a festejar la creació cultural. La Gala, que tindrà lloc el pròxim 12 de gener, estarà conduïda pel periodista Dani Moltó. I tindrà presència musical amb dos actuacions: la cantant Neus Ferri i el quartet Alcoi Slide.

"Hem volgut que la música siga també protagonista en aquesta gala i per a aquesta primera edició comptem amb la cantant Neus Ferri, que ens presentarà el seu disc ‘Llar’, conceptuat i gravat en els estudis de l'IVAM CADA Alcoi, i el quartet de trombons Alcoi Slide, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi en l'enregistrament del seu primer disc ‘Seràs la veu d’un poble’. A més, la gala serà presentada pel periodista Daniel Moltó, un professional reconegut i molt vinculat al món de la cultura", detalla el regidor Raül Llopis.

En esta primera edició dels premis culturals d'Alcoi es lliuraran el premi de Novel·la Isabel Clara Simó, el premi de teatre Pep Cortés, i els premis Llançadora. També es crea el premi honorífic Ciutat d'Alcoi que en esta primera edició serà per al ballarí Isaac Monllor. Però no sols els de l'edició actual, sinó que amb esta gala es vol recuperar els premiats que no han pogut gaudir de reconeixement per la pandèmia, i es lliuraran també els premis d'anteriors edicions.

A continuació teniu la llista completa de premiats facilitada per l'Ajuntament d'Alcoi.


Premi Ciutat d'Alcoi De Novel·la “Isabel-Clara Simó” 2020
Natalia Gisbert

Premi Ciutat d'Alcoi De Novel·la “Isabel-Clara Simó” 2021
Sebastià Carratalà
-----------------
Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi "Pep Cortés" 2020
Paco Romeu

Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi "Pep Cortés"2021
David Sánchez Pacheco
-----------------
Premis Ciutat d'Alcoi de Creació i Recerca en Arts Contemporànies "Llançadora" 2019
Estela Tormo
Edu Comelles
Monica Jover

Premis Ciutat d'Alcoi de Creació i Recerca en Arts Contemporànies "Llançadora" 2021
Luisa Pastor
Ferran Gisbert
Paloma Orts
---------------

Premis de la Cultura Ciutat d'Alcoi 2023
Premi Honorífic a la trajectòria

Isaac Montllor Mira