El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Neus Ferri presenta el seu primer disc d'estudi al Teatre Calderón d'Alcoi

Presentació del primer disc de la cantant i compositora alcoiana, Neus Ferri / Neus Ferri
La cita serà el 23 de març i les entrades ja estan a la venda

El primer disc de la cantant i compositora alcoiana, Neus Ferri ‘Aquí me tienes’ es presentarà el 23 de març al Teatre Calderón d’Alcoi. El preu de les entrades és d'entre 12 i 8 €.

L’alcoiana, cantant i compositora, Neus Ferri, presenta el pròxim 23 de març, al Teatre Calderón d’Alcoi, el seu primer disc anomenat ‘Aquí me tienes’

Aquests disc l’ha produït José de Castro i ha sigut editat per Warner Music Spain, i va nàixer amb el seu single ‘Personal’ que compta amb la col·laboració de Melendi i que porta ja prop de 500.000 reproduccions en YouTube i més d'un milió en Spotify.

Ara, quan el seu somni es fa realitat, la cantant torna a la seua casa per oferir al públic la seua veu i el potent acompanyament de la banda, formada per José de Castro, Isi Ruiz, Gabriel Pese, Enric Castelló, i Dani Casielles.

Neus està immersa en la seua gira de presentació en la qual ha tingut l'oportunitat de portar la seua música a ciutats com Barcelona, Madrid, València, Màlaga, Alacant, Ciudad Real i Toledo, i que posa un fermall especial amb aquest important escenari.

Ja pots comprar les entrades per al concert en TicketAlcoi amb un preu de 12 € en el pati de Butaques, 10 € en Amfiteatre i Club Espectador i 8 € per a joves fins a 25 anys.