El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Neva en les zones altes i tallen la Font Roja per a evitar el col.lapse de visitants

La Font Roja, tallada. Imatge JA
  • La neu no ha arribat als pobles, sí a les serres dels voltants
  • A la Font Roja només es pot accedir caminant

Les serres han aparegut novament nevades aquest dissabte on el sol també acompanya. Montcabrer, Ibi, Benicadell, Font Roja o el Baradello Gelat han rebut una nova caiguda de neu molt menys intensa que la de dijous. Per a evitar l'allau de visitants des d'altres zones de la Comunitat, el parc de la Font Roja està tallat per carrereta.

Segona nevada -molt menys intensa- en tres dies. El Baradello Gelat, les serres d'Agres o el Benicadell s'han despertat encara més blancs. La imatge del paisatge una vegada es supera els túnels de la Font Roja és absolutament hivernal... absolutament nevada. Pel que fa als nuclis urbans de totes les poblacions de les Comarques, cap està nevat ni presenta cap complicació amb el trànsit. Això sí, les autoritats recomanen, com sempre, precaució amb les vies secundàries.

 

 

Per a evitar l'arribada massiva -i en pandèmia- de curiosos i amants de la muntanya i la neu, el Parc de la Font Roja estarà tallat tal com s'anuncia per les xarxes socials de l'Ajuntament i de la Generalitat.