El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nico Calabuig: “Hi ha moltes assignatures pendents en la política municipal”

L'Assemblea realitzada el passat divendres al pati del Palau de la Vila

Compromís per Ontinyent realitza una Assemblea per dissenyar les línies de treball del partit aquest nou curs polític.

El pati del Palau de la Vila d’Ontinyent va servir el passat divendres d’escenari per a celebrar una assemblea del grup municipal Compromís per Ontinyent amb la seua militància. A la reunió, encapçalada pel regidor Nico Calabuig i la regidora Paloma Alberola, es va analitzar la primera meitat de la legislatura debatent els temes que han d'estar presents per a realitzar una oposició constructiva.

Iniciar el curs polític fent balanç de la tasca realitzada fins al moment i dissenyar col·lectivament les línies estratègiques per tal de fer front als reptes de la ciutat, han sigut els motius principals d’aquesta trobada, apuntava Calabuig.

L’economia local, el canvi climàtic, la participació ciutadana, la transparència, o la lluita contra la discriminació son alguns dels temes que el grup Compromís destaca com a importants per a millorar la qualitat de vida de les ontinyentines i els ontinyentins. El regidor afegia que "hi ha moltes assignatures pendents en la política municipal” i des del partit consideren que “els canvis son la millor manera de seguir construint l'alternativa de govern”.

Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola, assenyalava que estan estudiant noves formes d’aprofundir en els temes, a més d’ampliar l'equip de treball de Compromís per Ontinyent. Afronten el nou curs polític “amb il·lusió, democràcia i participació”, concloïa Alberola.