El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nico Sánchez no continuarà al capdavant de l'ESET Ontinet

Nico Sánchez ha volgut agrair el tracte als mitjans de comunicació.
  • Nico Sánchez va començar a entrenar el primer equip del Club de Bàsquet Martínez Valls l'1 de juliol de 2018.
  • "La directiva del club ja coneix la meua decisió i més endavant escriuré una carta de comiat al club".

"Volia transmetre-vos que no seguiré en el club Martínez Valls la pròxima temporada. Encara no he fet una carta de comiat al club perquè seguiré fins al final de temporada preparant l'Escola d'Estiu i treballant en la temporada vinent".

Amb el començament del mes de juliol del 2018 començava l'aventura de Nico Sánchez com a tècnic de l'equip de bàsquet ontinyentí Eset Ontinet. Aquest dimecres, després de tres anys al capdavant del primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet, ha anunciat la seua decisió de deixar la banqueta blanca. Ho ha fet amb el seguent comunicat:

"Hola a tots, volia enviar-vos un missatge a tots els mitjans de comunicació que heu estat seguint la trajectòria del CB Martínez Valls i donant visibilitat al nostre esport. Bé en persona o per telèfon, heu contactat amb mi durant les tres últimes temporades sempre educats, sempre buscant la informació i sempre professionals. M'he sentit recolzat per vosaltres en tot moment i això us ho agraïsc.

Volia transmetre-vos que no seguiré en el club Martínez Valls la pròxima temporada. Encara no he fet una carta de comiat al club perquè seguiré fins al final de temporada preparant l'Escola d'Estiu i treballant en la temporada vinent.

La directiva del club ja coneix la meua decisió i més endavant escriuré una carta de comiat al club.

Volia donar-vos les gràcies per la vostra professionalitat i espere tornar-vos a trobar en cas que hi haja per a mi una tercera etapa en aquest club.
Moltes gràcies per tot i una abraçada".