El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Ferran Moreno, Veí d'Alcoi

Ferran Moreno

No és No

Hola penya! Vaig a parlar del ‘NO és NO’ en la vidaIntroduïsc que ho escric per una xicoteta experiència d'ahir i m'he fet la pregunta de PER QUÈ cer…

Hola penya! Vaig a parlar del ‘NO és NO’ en la vida

Introduïsc que ho escric per una xicoteta experiència d'ahir i m'he fet la pregunta de PER QUÈ certa gent no respecta que li digues NO a una cosa. De cor no entenc per què no respecten una decisió teua, però lo bo esque dius que NO, tornen a insistir-te, segueixes dient NO, passa una estona, 'de sobte' els senta mal i fan una historieta fent com que tu eres el ‘malo’.

El més curiós es que quan ja has dit NO, tenen la temptativa d'insistir més encara (Una cosa que no comprenc)

'Lo prohibido es tentación?' Sí? Doncs que hipocresia penya.

NO és NO, punto! No és perquè vulgues fer mal a una persona, és una decisió que has pres tu individualment, de manera conscient i racional dient un NO, siga la situació que siga, en eixe moment i l’altra persona te que entendreu i respectar-ho, no insistir jaja es que és de llògica no.

Exemple, Dir NO, per un tema de salut. En un dinar, el menjar té gluten, tu eres intolerant i la persona que cuinava no ho sabia, pues que vas a menjar-te el menjar per ‘quedar bé’ i que et pille alguna cosa soles per això? O vas a dir li NO per què et vols i par davant de tot està la salut? Hi ha mil situacions per dir no, el que soles dic i reflexione esque es RESPECTE!

Es que de cor flipe, d'una cosa tan senzilla, a la problemàtica que es pot crear