El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

No has de faltar a la Fira de Nadal de Xixona el 6 de desembre

No has de faltar a la Fira de Nadal de Xixona el 6 de desembre / Xixona
Aquesta és la novena edició de la mostra de torró més gran de món

Dimecres dia 6 de desembre, la Fira de Nadal de Xixona obri les seues portes per a delectar a tots de la mostra més gran de torró

La mostra més gran de torró del món celebra la seua novena edició i obri les seues portes el dia 6 de desembre. La Fira de Nadal de Xixona és l'encarregada de dur-lo endavant i tindrà prop d'un centenar d'expositors, un ampli programa d'activitats per a tota la família i noves zones habilitades per als vianants.

La inauguració anirà a càrrec del músic xixonenc Javier Eguillor a les 10.30 hores del dimecres. Aquesta fira que és l'esdeveniment gastronòmic més important del Nadal a la Comunitat Valenciana estarà oberta durant cinc dies. L'horari de la mostra serà de 10 a 21 hores, a excepció del diumenge 10, que tancarà a les 20 h.

L'alcaldessa de la localitat, Isabel López diu que “aquesta Fira és diferent de qualsevol altra, el nostre objectiu no és que cresca, sinó que amb el que hi ha ara l'experiència a Xixona siga el més agradable possible per al visitant, que troben el que cerquen i que puguen passar un gran dia amb la família o els amics”

A més per a augmentar la zona per als vianants i millorar l'accés per a les persones amb necessitats de mobilitat especials, l'Ajuntament tancarà al tràfic un dels carrils de circulació dels carrers del Vall i d'Alcoi.

La Fira de Nadal té un ampli programa d'activitats com la demostració de cocteleria amb gelat a càrrec de David Kandinsky i Santi Gómez, la presentació del lliure “Fonaments científics de la gelateria”, escrit per experts de la UA, o un espectacle de dansa aèria.

Les zones d'aparcament, són, un nou solar en l'antiga fàbrica d'Antiu Xixona en el carrer Alcoi, en l'entrada nord del municipi. A més, se senyalitzaran la resta de zones de pàrquing recomanades i el servei d'autobús urbà funcionarà els cinc dies.

Vine i gaudeix de la Fira de Nadal de Xixona