El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

No hi haurà Esport 3D a Alcoi enguany

S'anima a clubs i entitats a celebrar la clausura de temporada amb prudència i respectant les normatives. 

El que coneixíem com 24 hores esportives, i ara Esport 3D s'ha suspés enguany perquè "no es donen les circumstàncies idònies i moltes competicions encara estan en joc".

Des de la regidoria d'esports de l'Ajuntament d'Alcoi expliquen que, tot i la millora en les xifres d'incidència del coronavirus a la ciutat, han considerat que no es donen les circumstàncies per a "celebrar aquesta festa de l'esport local com mereix".

S'haguera celebrat entre l'11 i el 13 de juny, però en eixes dates encara estaran en joc moltes competicions que enguany, per les circumstàncies derivades de la Covid, acabaran més tard. I l'ocupació de les instal·lacions impediria poder celebrar les diferents activitats i modalitats de l'Esport 3D.

"No obstant això, convidem a clubs i entitats de la ciutat a celebrar dins de la prudència i respectant els protocols i normes sanitàries, totes aquelles clausures de temporada que consideren oportunes. És intenció del Centre d'Esports facilitar el que esportistes i familiars tinguen la fi de temporada que mereixen i des de fa dies treballem perquè així siga. Gràcies a tot l'esport alcoià per mantenir viva la il·lusió. L'esport no es rendeix. Seguim". Són paraules de Miguel Juan Reig, regidor d'esports en una de les seues últimes notes de premsa abans de la jubilació.