El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"No necessites promeses", així és la campanya de matriculació de la UPV

El Campus d'Alcoi de la UPV entra en l'època d'informar els futurs universitaris sobre la seua oferta educativa. Enguany han repetit el lema de l'any passat, ja que "identifica" al campus.

Durant els dies 4,5 i 6 de juny, uns 430 alumnes que han finalitzat els estudis de batxiller d'Alcoi, Cocentaina, Muro i Banyeres de Mariola, es reuniran al Campus d'Alcoi de la UPV per tal de realitzar les proves d'accés a la universitat, la PAU. 

Aquest tràmit és necessari per a accedir a qualsevol universitat d'Espanya, i el Campus d'Alcoi de la UPV vol mostrar als futurs universitaris l'oferta educativa que es disposa al centre. En total són 6 graus i 2 dobles graus, enfocats principalment en la indústria i les enginyeries, i l'administració d'empreses. Per al primer curs es disposen d'un total de 470 places, que dividides per cada grau són: 65 places per al Grau en Engenyeria Informàtica, 50 del Grau en Engenyeria Elèctrica, 50 places en el Grau d'Engenyeria Química, el Grau en Engenyeria en Diseny Industrial i Desenvolupament de Productes oferta 90 places, el Grau en Engenyeria Mecànica té 110 places i 75 són les places en el Grau en Administració i Direcció d'Empreses. Els dobles graus que hi ha al Campus d'Alcoi de la UPV són: Engenyeria Informàtica i ADE amb 15 places i Turisme i ADE, amb altres 15 places més. En aquest últim la formació es divideix entre el Campus d'Alcoi i el de Gandia. 

Els alumnes que es presenten a la PAU en la convocatòria de juny, coneixeran els seus resultats el dia 14 de juny, i, a partir del dia 17 de juny fins al 5 de juliol podran realitzar la seua preinscripció mitjançant la pàgina de la Generalitat. 

Les llistes dels alumnes que entraran en cada grau eixiran a partir del dia 20 de juliol, i ahí podran consultar si entren en la carrera que desitgen. 

El Campus de la UPV d'Alcoi per tal de promocionar la seua oferta, ha reciclat el lema de la campanya de l'any passat, "No necessites promeses", ja que, tant el director del campus, Juan Ignacio Torregrosa, com el subdirector, Manolo Llorca, creuen que és un lema que mostra a la perfecció l'espirit d'aquest campus. La campanya vol representar que no es necessiten promeses, sinó dades reals, i és que una de les xifres més importants d'aquest campus és l'alt percentatge d'ocupabilitat que hi ha de l'alumnat que finalitza els estudis al Campus d'Alcoi de la UPV

Aquesta campanya la podrem trobar en diferents punts, per una banda estarà la cartelleria que estarà visible físicament en diferents punts de la ciutat i d'altres localitats properes, i per altra banda, la campanya online, ja que, tot aquell que estiga interessat podrà resoldre els seus dubtes amb les pàgines web que s'han creat. Les diferents webs les pots trobar al espai de destacats d'aquesta noticia. 

I ja deixant a una banda l'oferta de graus, el Campus d'Alcoi de la UPV també disposa d'oferta en màsters. Enguany són 4 els màsters que es poden realitzar al centre, tots ells enfocats al món de la indústria. Els màsters són: Màster en Engenyeria Tèxtil amb 15 places, Màster en Engenyeria i Organització Logística amb 25 places, Màster en Engenyeria, Processat i Caracterització de Materials, que disposa de 25 places, i el Màster en Direcció d'Empreses amb també 25 places. El termini per a inscriure's estarà obert des del 27 de maig fins al 14 de juny. 

Des de la direcció del Campus de la UPV d'Alcoi, s'ha fet valdre una de les característiques fonamentals d'aquesta institució, i és que, és un campus urbà, integrat de ple en la ciutat, i açò és un gran atractiu tant per a alumnes com per als pares. A més, dóna la possibilitat que la universitat siga una institució molt integrada en la ciutat, cosa que dóna molts beneficis.