El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

No pots faltar a l'activitat benèfica "Fem Barri", a benefici d'Aspromin

No pots faltar a l'activitat benèfica "Fem Barri", a benefici d'Aspromin / Ajunt. Alcoi
L’esdeveniment tindrà lloc el dia 23 pel matí en les Aules Verdes de la Zona Nord d’Alcoi

Les Aules Verdes de la Zona Nord d’Alcoi acolliran el pròxim 23 de juny l’activitat benèfica “Fem Barri”, organitzada per l’Associacio de comerciantes de la zona nord i a benefici d'Aspromin

Gaudeix el pròxim dia 23 de juny en les Aules Verdes de la Zona Nord d’Alcoi de l'activitat benèfica "Fem Barri", a benefici d'Aspromin.

Aquesta iniciativa està organitzada per l’Associacio de comerciantes de la zona nord i a més servirà per a commemorar els 30 anys d'història d’aquesta associació.

La jornada començarà al matí i estan programades diverses activitats, com demostracions d'ensinistrament caní, ioga o defensa personal.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, aposta per aquesta iniciativa d’una associació que “defensa un comerç de proximitat i de garantia de qualitat” i “anime a tots i a totes a què s’acosten a les aules verdes per a gaudir d’aquesta activitat i sumar-se a la llavor benèfica”

Els assistents podran col·laborar benèficament mitjançant la compra de tiquets per a paella i beguda (4 €) i també fent aportacions a una fila 0 (2 €). D'altra banda hi haurà un sorteig de tres cistelles amb productes dels establiments adherits a l'associació de comerciants.

Per la seua part, Arantxa Chazarra, presidenta de l’Associació de Comerciants de la Zona Nord, diu que “la idea és passar un matí molt divertit”

I Enrique Pérez, membre de la junta directiva d’Aspronim, transmet el seu agraïment per deixar-los participar en la jornada.