El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'No + precarietat' també naix a Alcoi

L'acte constituent és aquest dijous 8 de febrer a les 19 h al Centre Cultural Mario Silvestre

'No + precarietat' és un "espai unitari de denúncia, lluita, i mobilització contra les distintes situacions precàries que afecten a totes les edats, sectors i esferes de la nostra vida"

Amb l'objectiu d'aglutinar a tots els col·lectius precaris, aquest dijous 8 de febrer a les 19 h es presenta 'No + precarietat', un "espai unitari de denúncia, lluita, i mobilització contra les distintes situacions precàries que afecten a totes les edats, sectors i esferes de la nostra vida", com es pot llegir en el cartell de presentació. L'acte constituent se celebrarà al Centre Cultural Mario Silvestre.

Andreu Bernabéu serà qui ho presente a Alcoi, encara que el moviment és a escala estatal. Bernabéu ha contat a ARAMULTIMÈDIA que es pretén "fer un front comú i lluitar". Andreu Bernabéu continua dient que l'acte està obert a tothom i que especialment va adreçat a "col·lectius en situació precària" com és el cas de "pensionistes, joves, immigrants, les 'kellys', persones de la PAH que estan desnonades, etc".

A banda d'aquest acte, el dissabte 10 de febrer es faran concentracions simultànies a distintes ciutats espanyoles, entre les quals estarà Alcoi.