El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

No queda res per a poder gaudir de les activitats propostes en el projecte ‘Educació per a la participació’ a Alcoi

No queda res per a poder gaudir de les activitats propostes en el projecte ‘Educació per a la participació’ a Alcoi / Ajun.Alcoi
La primera activitat tindrà lloc al carrer Montduber de Batoi, el dissabte 23 entre les 19 h i les 23 h

 L’ajuntament d’Alcoi fomenta la participació entre els alumnes de primària i gràcies al projecte ‘Educació per a la participació’ han pogut proposar activitats lúdiques, i la primera d'elles, comença el dia 23 de juny

Gràcies al projecte ‘Educació per a la participació’, impulsat per l’Ajuntament d’Alcoi, alumnes de 5é de primària d’11 centres escolars de la ciutat han pogut proposar activitats lúdiques. De les set activitats elegides, hauran d’adaptar-se als 20.000 € amb què està dotat el projecte.

L’activitat més votada ha sigut una festa de la bromera que tindrà lloc el dia 23 al carrer Montduber de Batoi entre les 19 h i les 23 h.

La resta d’activitats, més votades han sigut: una jornada de videojocs i realitat virtual; una scape room de realitat virtual; una activitat d’invasió zombie; una activitat de Máster Xef; un taller de gelats i dolços; i una carpa mòbil amb diferents activitats.

L’edil María Baca destaca que “La participació de xiquets i xiquetes és essencial per a fomentar la democràcia i aconseguir el canvi social. Amb aquest projecte pretenem que els alumnes siguen autònoms i que aprenguen a desenvolupar la seua creativitat "