El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Opinió d’Ignasi Caballer, soci 488 de l'Alcoyano des de l’any 2001 a Gol A,

Opinió d’Ignasi Caballer, soci 488 de l'Alcoyano des de l’any 2001 a Gol A

No sabeu organitzar un partit de Segona B

El primer que tot serà sempre animar al nostre Deportivo però amb aquest text m’agradaria fer dues coses: explicar a tots el que vam viure els socis de Gol A en el partit Alcoyano – Elx i veure si es pot aconseguir alguna explicació per part del club davant del gran desgavell que s’ha produït aquesta vesprada Opinió d’Ignasi Caballer, soci 488 de l'Alcoyano des de l’any 2001 a Gol A

El primer que tot serà sempre animar al nostre Deportivo però amb aquest text m’agradaria fer dues coses: explicar a tots el que vam viure els socis de Gol A en el partit Alcoyano – Elx i veure si es pot aconseguir alguna explicació per part del club davant del gran desgavell que s’ha produït aquesta vesprada.

Els socis, que som sempre al costat de la porteria de Gol A que està apegat a tribuna, vam sofrir una falta de respecte i un perill en el derbi del diumenge. Primer se’ns van ocupar les nostres zones on ens col·loquem sempre des de fa, almenys jo 18 anys, i on hem estat aguantant aquesta nefasta temporada que estem veient al Collao. Després estàvem mesclats amb els aficionats de l’Elx i va ocórrer el que tenia que passar. Amb el gol de l’Elx diversos aficionats blanc-i-verds han començat a dir-nos de tot i s’han produït moments de molta tensió on la policia ha tingut que intervenir emportant-se un aficionat de l’Elx després d’amenaçar-nos. Tot açò davant de xiquets blanc-i-blaus. Els moments de tensió s’han repetit durant tot el partit, i tots els socis no hem pogut gaudir del partit.

La conclusió que s’hi trau és que tenim una directiva incompetent per organitzar partits de segona b. Ja es va veure l’any passat al play-off on es van vendre més entrades de les possibles al sector de Gol A i es van tindre que distribuir els aficionats per altres zones. Hui, s’ha tornat a repetir, era molt fàcil com dividir la grada en dos parts indicant on anàvem cada afició. Era tan fàcil com posar seguretat i policia entre les dues aficions per evitar conflictes com els que han ocorregut. Era tan fàcil com fer previsió dels 500 aficionats d’Elx i acotar zones clares per aquests i un increment de seguretat. Era tan fàcil com portar-nos a altra grada si fos necessari. Però allò que hem viscut els 40 socis que anem tots els partits a aquesta part de l’estadi ha sigut un insult.

Sols demanem una explicació i una disculpa per haver-nos fet passar un mal partit. Com a socis tenim dret de ser respectats al nostre camp i estar amb seguretat a la nostra graderia. Moltes gràcies a l’afició de l’Elx que davant dels violents han sabut agafar-los per evitar un mal major. Almenys vosaltres ens cuideu més que la nostra directiva. No estàvem bojos cridant dimissió. Demanem una explicació. Sempre Deportivo!

Opinió d’Ignasi Caballer, soci 488 de l'Alcoyano des de l’any 2001 a Gol A

Opinió d’Ignasi Caballer, soci 488 de l'Alcoyano des de l’any 2001 a Gol A