El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

No saps quin llibre regalar per Sant Jordi? Ací et deixem una llista de suggeriments d'autors alcoians

23 d'abril, dia de Sant Jordi, però també dia del llibre, és una bona ocasió per a recuperar obres d'escriptors de la nostra ciutat. A continuació t'oferim una llista de 18 títols d'autor i autores alcoianes per si encara no saps què regalar en aquesta data tan assenyalada.

Novel·la en valencià :

    * SILVESTRE VILAPLANA /La sang del príncep /(Bromera). Novel·la històrica inspirada en la vida de César Borja, fill del papa Alexandre VI, personatge que va inspirar a Maquiaval el seu manual del polític renaixentista, El príncep.

    * FRANCESC GISBERT, Joan Borja i Víctor Labrado /Por o fugirem. Les millors llegendes de terror/ (Andana). Antologia de les millors llegendes de terror valencianes, modernitzades per al públic actual,

    * JOAN BENESIU /Serem Atàntida/ (Perifèric). Novel·la sobre la recerca de la identitat i els reptes de la societat contemporània. En la línia de l'obra anterior, l'exitosa Gegants de gel.

    * ISABEL-CLARA SIMÓ /El mas del Diable/ (Bromera). Intriga sobre el tràfic d'obres d'art, des de la Font Roja fins a Londres. 

    * IVAN CARBONELL /Shinobi. El seyor de la guerra/ (Tabarca). Aventures d'una colla d'amics aficionats a les arts marcials. 

Novel·la infantil i juvenil: 

   * LIRIOS BOU /Ramir el boxejador/ (Andana). Àlbum il·lustrat sobre un boxejador pacífic, per a treballar la resolució de conflictes.

     * FRANCESC GISBERT /L'escola dels monstres/ (Andana). Segon lliurament de la col·lecció infantil "Els amics dels monstres". 

     * FRANCESC GISBERT /Joc de cartes de la baralla "Va de monstres" (Andana). El primer joc de cartes elaborat a partir dels monstres i personatges fantàstics de l'imaginari popular valencià. 

      * JORDI RAÜL VERDÚ /Les velletes de la Penya Roja/ (Bullent). Col·lecció Primeres Rondalles d'Enric Valor adaptades. 

      * JORDI RAÜL VERDÚ /El tresor de la Mariola/ (Edicions del Sud). Aventures d'un roder a la Mariola. 

      * TAMARA PULIDO /La pedra de les emocions/ (Edicions del Sud). Conte il·lustrat per a entendre els sentiments. 

      * JORDI DAVÓ /El xiquet de la Ribera /(Andana). Conte sobre la vida del cantant infantil Dani Miquel. 

Novel·la en castellà 

     * ARANTXA REVERT /Las caras del agua/. Història d'intriga i d'amor, a partir del misteri dels rostres que apareixen en les canaleres d'aigua de les façanes.

      * RAFA SEGURA /La guerra de los dos senderos/. Intriga i aventura a Alcoi, durant la Guerra Civil.

      * CARLOS GRAN /Más allá del tiempo/. Aventures i fantasies per als més joves.

      * FRANCESC FERRANDO /Àguila i serpiente. Enamorament de Nietzsche i Lou Salomé. 

Poesia

     * FRANCESC POU /Cel d'horabaixa/ (Neopàtria)

     * RAFA SEGURA /Mi poesia iba a ser secreta/ (Olé Libros).