El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Noelia Álvarez dimiteix de totes les seues delegacions a Castalla i passa al grup municipal No Adscritos

Noelia Álvarez Leal
  • Noelia Álvarez ha presentat la seua dimissió com a edil delegada de Festes, Promoció Econòmica i Tradicions de l'Ajuntament de Castalla, encara que finalment ha decidit no renunciar a l'acta com a regidora d'aquest Consistori.

Álvarez renúncia a totes les seues competències: Festes, Promoció Econòmica i Tradicions. Aquesta acció suposa la pèrdua del sou i només cobrarà per assistir a plens i comissions.

Noelia Álvarez Leal ha presentat la seua dimissió com a edil delegada de Festes, Promoció Econòmica i Tradicions de l'Ajuntament de Castalla, encara que finalment ha decidit no renunciar a l'acta com a regidora d'aquest Consistori.

Una vegada oficialitzada l'eixida de la regidora de l'equip de govern, la qual es va produir de manera oficial la nit del dimecres, a través del registre telemàtic de l'Ajuntament, l'edil passa directament a engrossir el grup municipal de No Adscritos, axí també ha manifestat que mantindrà l'acta de regidora que va obtindre a través de la llista electoral de Ciutadans.

L'alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha agraït a Álvarez: “la seua dedicació i treball durant aquests tres anys de legislatura, que han sigut molt difícils a causa de la pandèmia que ens ha impedit celebrar les nostres festes i tradicions amb normalitat”. El primer edil de Castalla ha informat que està previst que el pròxim ple municipal de compte de la dimissió de Noelia Álvarez i dels canvis en les delegacions que això comporte.

D'altra banda, l'alcalde ha informat que ja estan tancats pràcticament la totalitat dels actes relacionats amb les Festes de la Vaca així com de les celebracions de Moros i Cristians en Honor a la Mare de Déu de la Soledat, “assumptes dels quals m'he ocupat personalment durant les últimes setmanes en els quals ja em faig càrrec de les delegacions que ostentava Noelia Álvarez, a l'espera que es registrara la seua eixida definitiva de manera oficial”.