El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nombroses activitats per a celebrar la festivitat del Sagrat Cor de Jesús a Cocentaina

Nombroses activitats per a celebrar la festivitat del Sagrat Cor de Jesús a Cocentaina
En aquesta festivitat, es donarà reconeixement a dues persones, una vinculada al Patronat per la seua entrega i dedicació i una altra que haja destacat en el món esportiu.

Després de la festivitat del Corpus Cristí, arriba la festivitat del Sagrat Cor de Jesús a Cocentaina i eixa imatge, custodiada al Patronat la trauran en processió els xiquets i xiquetes que han pres la primera comunió.

S'estan duent endavant una sèrie d'activitats per a celebrar la festivitat del Sagrat Cor de Jesús a Cocentaina. Aquesta imatge està custodiada al Patronat i els xiquets i xiquetes encarregats de traure’l en processó són els que han pres la primera comunió.

La festivitat va començar el diumenge amb un partit de futbol, però oficialment la setmana gran va començar dilluns amb competicions i activitats dedicades als més menuts.

Dimecres s'amenitzarà la vetlada amb el Cine fòrum a les 21 h i dijous 7 de juny el grup de teatre el Patronat de nou representarà el clàssic “Nelo Bacora”, un sainet per no para de riure.

El Dia gran està previst per al divendres:

A les 8 h de la vesprada hi haurà una missa a l’Església de Santa Maria Eucaristia en memòria de mossén Eugenio Raduán i tot seguit, una processó pels carrers sent els xiquets que han pres enguany la primera comunió els encarregats de dur la imatge del Sagrat Cor de Jesús.

Després, al pati del Patronat, tindrà lloc una dansada infantil i també es lliuraran els premis de les diferents competicions celebrades el dilluns.

En finalitzar, es donarà pas a l'homenatge que el Patronat dedica a dues persones, una vinculada al Patronat per la seua entrega i dedicació, Carmen Pascual Pérez, i una altra que haja destacat en el món esportiu, Rubén Mengual, gran esportista d’hípica amb projecció internacional.