El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nombrosos escolars de primària gaudeixen dels primers Jocs Olímpics de l’Escola Esportiva d’Iniciació

Nombrosos escolars de primària gaudeixen dels primers Jocs Olímpics de l’Escola Esportiva d’Iniciació / Comunicació Alcoi
Aquesta jornada s’ha dut a terme al Poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi

 Les instal·lacions del Poliesportiu Francisco Laporta han acollit els primers Jocs Olímpics de l’Escola Esportiva d’Iniciació, on 550 alumnes de l’etapa de primària han practicat les 8 disciplines que contempla el programa

Els primers Jocs Olímpics de l’Escola Esportiva d’Iniciació han sigut tot un èxit en les instal·lacions del Poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi.

En aquesta jornada hi han participat 550 alumnes de sisé de primària repartits en les 8 disciplines que contempla el programa de l’EPI: judo, atletisme, orientació, gimnàstica artística, golbol, raspall, colpbol i balonkorf. Primer han dedicat una part del dia als esports individuals i l’altra part als esports col·lectius.

L’EPI es va implementar fa 4 anys, quan les activitats esportives contemplades pel programa van deixar de banda el caràcter extraescolar per incloure’s dins de l’horari lectiu.

Alberto Belda, regidor d’esports ha dit que ”la intenció és organitzar l'Olimpíada anualment i constituir-la com la cloenda de l’etapa esportiva escolar dels alumnes de primària” i que “la participació i la convivència entre centres han sigut claus d’aquesta jornada esportiva, on han participat fins a 11 centres escolars”.