El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Nomembers’ inaugura ‘Corrents Continus’ a l’IVAM CADA Alcoi aquest dissabte 24 d’abril

L’entrada serà gratuïta, però cal obtenir-la a través de Ticket Alcoi.

L’IVAM CADA Alcoi acull el primer dels concerts del cicle ‘Corrents Continus’. Les entrades per al primer concert de Nomembers es poden aconseguir a ticketalcoi de forma gratuïta. El concert serà el dissabte 24 d’abril a les 20 h.

Nomembers, banda creada en 2016 i integrada per Dario Satorres (guitarra, veu), Lola Bonet (guitarra, veu, també coneguda per altres projectes com The Obleans o Ape, Perry and Bonette), Sandra Ferri (teclats) i Toni Blanes (percussionista i integrant a la vegada de Las Víctimas Civiles).

El seu estil particular que s’aproxima al dream pop, amb textures i melodies delicades que contraposen amb lletres afilades. En el seu primer LP, de títol homònim, despleguen totes les seues virtuts en forma de cançons que són com petites històries artesanes en què apareix la mort com a fil conductor de cadascuna d’aquestes.

El Cicle Corrents Continus ofereix un quartet de propostes musicals de pop i rock que tenen el denominador comú de la presentació de nous treballs discogràfics, uns ajornats per la pandèmia i altres d’última fornada. L’entrada serà gratuïta, però cal obtenir-la a través de Ticket Alcoi. El primer dels concerts és el de Nomembers.


“Després de Corrents Alternes i amb l’ajornament obligat per la pandèmia, ara seguim amb Corrents Continus, un cicle de música pop i rock en el qual podrem gaudir del gran talent que tenim a la nostra ciutat també en aquests estils musicals. Alcoi és una ciutat amb un gran teixit cultural i un gran nombre de gent creativa en molts àmbits, la música, la pintura, escultura, dansa, i un llarg etcètera. Des del nostre Govern apostem per la Cultura com a eix fonamental no tan sols en l'àmbit intel·lectual, a més és un motor econòmic important per a la ciutadania”, assegura el regidor de Cultura, Raül Llopis.