El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Notable èxit de participació en la XIV Setmana de la Joventut a Cocentaina

Notable èxit de participació en la XIV Setmana de la Joventut a Cocentaina / Cocentaina
Les activitats que han tingut més èxit han sigut: la Fira de la Joventut i la tercera edició de la Lan Party.

La XIV Setmana de la Joventut a Cocentaina ha finalitzat amb un gran èxit de participació i resposta de la joventut que ha participat en les activitats programades.

Nombrosos joves han participat en les activitats proposades en la XIV Setmana de la Joventut a Cocentaina que ha finalitzat amb un notable èxit de participació i resposta.

Les activitats que han tingut més èxit han sigut: la Fira de la Joventut que s'ha realitzat a l’IES Pare Arques on els joves han pogut assabentar-se de moltes de les opcions formatives i d’oci que tenen al seu abast i la tercera edició de la Lan Party.

A més, el curs per aprendre mecanografia ha sigut tot un èxit, i han hagut d'organitzar-se en dos torns per cobrir la demanda

A banda hi ha hagut opcions culturals amb l’humor d’Eugeni Alemany i Maria Juan amb l’obra 'No estem bé' o el teatre en anglés per a estudiants de primària i secundària.

Per acabar la setmana, es volia fer una taula rodona sobre els 25 anys de la creació de la Casa de la Joventut a Cocentaina, però per motius d’agenda han hagut d'aplaçar-la.

Saül Botella, regidor de Joventut, està conten perquè “tanquem altra edició de la Setmana de la Joventut amb la satisfacció de poder oferir als joves informació del seu interés i noves propostes d’oci per a ells. Com sempre, ara és hora de començar a treballar amb les propostes dels mesos venidors i especialment de la programació de l’Estiu Jove. Enguany tindrem una aposta ferma per la formació i oferirem el curs de socorrista, gratuït per a joves de 18 a 35 anys, i el curs de monitor juvenil”