El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou accident en la que els veïns de la Zona Nord anomenen 'el triangle de la mort'

Una imatge de l'últim accident / Silvia Álvarez
  • Els vehicles venen amb massa velocitat des de la carretera de Cocentaina i perden el control en eixe encreuament
  • Els veïns diuen que ho han denunciat al consistori sense resposta

Accident aquest dimarts sense conseqüències directes en les vides de les persones, però amb sobresalt. I no és el primer, ni l'últim. L'encreuament entre els carrers Espejo i València d'Alcoi és un autèntic perill. Així ho denuncien els veïns que l'han anomenat el 'triangle de la mort'.

Fins a la redacció d'ARAMULTIMÈDIA ens ha arribat aquest dimarts una informació en forma de denúncia ciutadana arran dels 'incomptables' accidents que es registren en el triangle amb gespa artificial que divideix el carrer Espejo i la carretera de València.

A les 16:50 hores de la vesprada d'aquest dimarts un turisme ha envaït l'illa per motius desconeguts, Són molts els cotxes que, amb velocitat, perden el control en eixe encreuament. Per sort, no s'ha registrat cap incident greu.

Els veïns diuen -literalment- que han perdut el compte dels sinistres que es registren i temen per la vida dels vianants que creuen per eixa zona.
Les mateixes fonts asseguren que han posat en coneixement de l'Ajuntament aquest greu problema, però que no han tingut cap resposta.