El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou cicle de 'Cinema en Valencià' a Alcoi per a novembre i desembre

Les projeccions tindran lloc en el Centre Cultural Mario Silvestre

Totes les sessions són a les 7 de la vesprada. La primera cita és el 14 de novembre, amb la cinta «Estimada, jo sóc tu».

Alcoi ha programat un nou Cicle de Cinema en Valencià, que es desenvoluparà els mesos de novembre i desembre de 2019. El cicle, que es troba sota el paraigües de Goya Cine Club, projectarà un total de 5 pel·lícules: tres dijous de novembre i dos de desembre, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Silvestre. Totes les cintes estan adreçades al públic adult en general.

Totes les sessions són a les 7 de la vesprada. La primera cita és el 14 de novembre, amb la cinta «Estimada, jo sóc tu». La següent setmana, dijous 21 de novembre, serà el torn de «Ments Brillants»; el dijous 28 de novembre, la pel·lícula visionada serà «12 anys d'esclavitud» i en desembre, el dijous 12 es podrà veure «Una bossa de bales». Per acabar, el dijous 19 de desembre, l'última proposta cinèfila serà «Pelé, el naixement d’una llegenda».

El regidor de política lingüística, Raül Llopis, destaca aquest cicle: "Tornem amb el cicle de cinema en valencià, una proposta cultural que fem de la mà de la Universitat Politècnica i que està ja completament consolidada a la nostra ciutat. Aquest any, amb 5 grans pel·lícules, una gran oportunitat de veure bones cintes en pantalla gran, sense cost i, a més a més, en valencià. Convidem a tots els amants del seté art a acostar-se al saló d’actes del Centre Cultural".