El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou creixement de Germaine de Capuccini: tanca 2018 amb un 6,5 per cent més de facturació

Miguel Ángel López és el nou Director General Adjunt de Germaine de Capuccini. És un dels canvis en l'organigrama després de la recent compra de l'empresa wer art d'un grup inversor.

En 2018 ha superat els 34 milions d'euros de facturació, i l'objectiu de la cosmètica alcoiana per a enguany és superar els 37 milions d'euros. Des de 2015 l'increment de facturació és de quasi el 50 per cent.

Germaine de Capuccini manté uns anys de creixement, i queden lluny els 23 milions d'euros que la cosmètica va facturar l'any 2015. En 2016 facturaren més de 26 milions d'euros, el 2017 més de 32 milions, i el 2018 s'han superat els 34 milions d'euros. Aquesta última xifra suposa un 6,5 per cent més que l'any anterior, i un acumulat de quasi el 48 per cent des del 2015. Ara l'objectiu per al 2019 és facturar més de 37 milions d'euros.

El director general de la cosmètica alcoiana, José Giner, explica que mantenen el creixement gràcies a la seua posició de lideratge en el mercat internacional, i que s'ha aconseguit amb l'aposta per la innovació i pel contacte amb filials i distribuïdors. "Fa més de 50 anys que som la marca de referència per a milers de professionals de l'estètica en tot el món. Tenim la ferma intenció de seguir creixent, recolzant-nos en els valors que ens han dut fins ací: la inversió en I+D per damunt de la mitjana del sector, el compromís amb el canal professional, i una gestió ètica".

L'última innovació de l'empresa és una línia dermoestètica indicada per a pells sensibles, formulada a partir d'un "compost simbiòtic" exclusiu, dissenyat per a reequilibrar la microbiòtica de la pell. "Anys d'investigació i assajos clínics han sigut essencials per al llançament" d'aquest producte, expliquen des de l'empresa.

A l'esquerra, Miguel Ángel López, nou Director Adjunt, amb José Giner

Miguel Ángel López, nou Director General Adjunt de Germaine de Capuccini

L'empresa cosmètica va canviar de propietaris a començaments del 2019, amb la compra per part d'un grup inversor internacional, liderat per Acon Investments i Torreal. I un dels canvis derivats de la compra és la nova incorporació de Miguel Ángel López com a nou Director General Adjunt. Segons asseguren des de Germaine, té una dilatada experiència en el sector de la bellesa, i ha treballat per a grans corporacions internacionals, la qual cosa l'ha convertit "en el candidat ideal". López assegura que s'incorpora al projecte "amb il·lusió i el respecte que mereix una marca amb la rellevància històrica de Germaine de Capuccini". López assegura que estem "davant un canvi de paradigma en el sector professional", en el que cal ajudar als clients a adaptar-se a un entorn canviant, perquè "una empresa líder com Germaine de Capuccini ha de ser molt conscient que l'èxit tan sols és possible mitjançant l'èxit dels nostres clients".