El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou Festival benèfic a favor de Càritas amb concert d'Albaladre a Teatre Rio d'Ibi

Cartell
Aquest esdeveniment tindrà lloc el dia 21 d’abril a les 19.00 h

 Teatre Rio a Ibi acollirà el festival benèfic a favor de Càritas el pròxim 21 d'abril a les 19.00 h. Hi haurà un concert de la mà d'Albaladre

Aquest cap de setmana, dissabte dia 21 tindrà lloc a Teatre Rio d’Ibi, un nou Festival benèfic a favor de Càritas amb concert d'Albaladre a les 19,00 h.

Albaladre va començar com un grup d'amics que es retroben en la seua ciutat natal i decideixen reunir-se i formar alguna cosa junts amb una premissa comuna: la música com a llenguatge internacional dels sentiments. El seu primer disc veu la llum el 1998 'A través de los años'. Un any després comencen a gravar el segon disc 'Cnatando a la Cruz del Sur' el qual reuneix melodies de diferents països d'Hispanoamèrica, fruit de diverses col·laboracions entre les quals destaquen les de Daniel Viglietti i Mario Benedetti. Amb l'evolució del grup inicial i la integració de diferents components de diferents agrupacions musicals de la província d'Alacant, a la vora del Mediterráneo naix 'ALBALADRE' i amb aquesta transformació van gravar el tercer i quart CD: 'Homenaje a la vida', on s'evidencia l'amor i la predilecció pels diferents ritmes populars de Llatinoamèrica i 'Alma Latinoamericana'. 

No obstant i això, el grup no frena, entre finals del 2008 i principis del 2009 graven un nou CD 'Canciones de andar lejos' i el últim CD en 2017 'Perla del Caribe'. Per a ells, la música, el llenguatge universal, novament no coneix fronteres.

Si vols assistir, cal comprar les entrades, que és un donatiu de 5 €.

La programació de Teatre Rio, continua el dia 28 d’abril amb la Màgia del Mag Jorge Luengo.