El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou Grau Superior de Turisme a l'IES Serra Mariola de Muro

Al Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques, se suma per al curs 2022-2023 el Grau Superior d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments.
 

L'IES Serra Mariola de Muro aposta per la vertebració de les comarques en els seus graus superiors de turisme, amb molt de treball pràctic sobre el nostre territori. Però també aposten pel turisme internacional amb docència bilingüe en anglés. T'ho expliquem tot en un vídeo sobre la Formació Professional a l'institut murer.

L'Institut Serra Mariola de Muro ofereix formació en turisme des de fa dos dècades, sempre adaptant-se a les necessitats actuals de realitat canviant. Així, per exemple, ara es treballa en xarxes socials i fins i tot compten amb un canal de YouTube on fan entrevistes o vídeos de les seues activitats. També aposten pel territori i fan moltes activitats per divulgar el patrimoni comarcal, com per exemple, esta sèrie d'articles fets pels estudiants per a Aramultimèdia. I compten amb acreditació Erasmus per a enviar i rebre alumnes de l'estranger.

I per al curs 2022-2023 presenten importants novetats. La primera és un nou grau: al que ja tenen de Guia, Informació i Assistències Turístiques, s'afegeix el d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments. A més, la formació serà bilingüe en anglés; fins ara treballaven l'idioma de manera tècnica, aplicant-lo als diferents mòduls, però el nou grau serà en docència bilingüe.

En el vídeo, visitem l'IES Serra Mariola per conéixer millor els seus estudis de turisme. I si vols saber més, pots escriure a este correu electrònic, o visitar les seues xarxes socials. Recordeu que la presentació de sol·licituds és telemàtica, i comença este 19 de maig.