El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou pas per conéixer qui obtindrà les ajudes Llançadora de l’IVAM CADA Alcoi

Reunió / Ajuntament

30.000 euros en 3 subvencions 

El jurat dels Premis de Creació i investigació en Arts Contemporànies Llançadora s'ha reunit en l'IVAM CADA Alcoi. El motiu és posar en comú les opcions i fer els primers descartes de les propostes.

41 creadors van presentar la seua candidatura a les ajudes ‘Llançadora’ que, per primera vegada, ha posat en marxa l'IVAM CADA Alcoi. Seran 30.000 euros repartits en tres subvencions individuals per a creadors que desenvolupen la seua tasca en el món de la música, les arts escèniques i el vídeo-art. Aquestes ajudes seran perquè aquests creadors realitzen els seus projectes en l'edifici alcoià de l'antic Monte de Piedad com a residents.


El jurat està presidit pel regidor de Cultura, Raül Llopis i està format per un representant del Campus d’Alcoi de la UPV, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, l’IVAM, la Fundació Caja Mediterráneo, Universitat d’Alacant, Càtedra Antoni Miro, i Comissió d’Arts Plàstiques del Consell de Cultura, havent renunciat a participar la comissió d’Audiovisuals i Música del Consell de Cultura.


Aquest jurat enviarà per correu electrònic, el 16 de juliol, les puntuacions per a poder elaborar l'acta d'acord amb els criteris de valoració. Finalment el 17 de juliol acudiran a signar l'acta amb els resultats i s'anunciaran públicament.