El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou projecte cultural i benèfic per part de l'Alferes de la Filà Magenta per a les festes de Sant Jordi d'Alcoi 2018

Nou projecte cultural i benèfic per part de l'Alferes de la Filà Magenta per a les festes de Sant Jordi d'Alcoi 2018 / Filà Magenta
'Voces y sonidos: Las embajadas de Alcoy' és el títol del CD

L’Alferes de la Filà Magenta per a les Festes de Sant Jordi 2018 ha realitzat un nou projecte cultural amb finalitat benèfica amb el títol:'Voces y sonidos: Las embajadas de Alcoy'

Per a les pròximes Festes de Sant Jordi d'Alcoi, l'Alferes de la Filà Magenta ha realitzat un nou projecte cultural amb finalitat benèfica amb el títol 'Voces y sonidos: Las embajadas de Alcoy'.

És un cd complet on es troben les fanfàrries mora i cristiana del mestre José María Valls Satorres, interpretades per la Música Nova d’Alcoi, i les ambaixades mora i cristiana, representades pels seus protagonistes: Ricard Sanz i Juan Javier Gisbert.

Tot axó acompanyat d'un excepcional elenc d’actors alcoians com són Xavi Mira, Joa Gadea, Ramón Micó i Miquel Martí.

A més han fet un homenatge al poeta Joan Valls, amb la gravació 'Prec a Sant Jordi', interpretat per Pepa Botella de Castañer, amb l’acompanyament musical de Paco Amaya.

Aquest projecte té com a objectiu recaptar fons per a l’Associació de Fibromiàlgia d'Alcoy (ASFIAL). El divendres 1 de desembre a les 20.15 h, serà la presentació al Centre Cultural Mario Silvestre per presentar aquest CD que es podrà comprar l'endemà per valor de 10 €.