El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou servei de cita prèvia a Alcoi per evitar cues i esperes

L'Ajuntament d'Alcoi ha posat en marxa el servei de cita prèvia mitjançant una plataforma informàtica per a qualsevol tràmit que es necessite fer en el consistori, unificant en un sol espai qualsevol gestió. L'objectiu principal és evitar cues i esperes. Aquest substitueix al sistema telefònic instaurat en la Fase 1 de la Transició cap a la Nova Normalitat

A aquest enllaç es pot demanar la cita prèvia. Amb aquest sistema es garanteix un servei més eficient i eficaç. Cada persona podrà triar el dia i hora que més s'adeqüe a les seues necessitats, eliminant les cues i esperes. Des de l'Ajuntament indiquen que canvis proporcionaran la màxima seguretat possible tant a la ciutadania en general com a les persones treballadores de l'ajuntament. La intenció és que el sistema es podrà anar adaptant en funció de la detecció de noves necessitats, canvis o millores.


Teresa Sanjuán, regidora d’Informació i Defensa del Ciutadà, indica que “treballem en un doble vessant, volem oferir el millor servei i al mateix temps les màximes garanties de seguretat. La cita prèvia a través de la plataforma permetrà triar dia i hora en concret, sent així més eficaços i evitarem les massificacions i les cues”.