El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou servei de neteja amb maquinària per les urbanitzacions d'Alcoi

Nou servei de neteja amb maquinària per les urbanitzacions d'Alcoi / Ajunt. Alcoi
A més està en marxa un nou servei de neteja viària manual

Per primera vegada a Alcoi, el nou servei de neteja urbana dóna servei a les urbanitzacions. Estan prova'n diferent maquinària i al final decidiran quines són les més adients per a dur a terme el servei.

Cada vegada més, es nota a Alcoi i a les urbanitzacions algunes de les novetats, des que s'ha signat el nou contracte de la brossa.

A poc a poc s'anirà notant més, vist que s'ha començat el servei a les urbanitzacions i també ha augmentat la neteja viària manual.

Una de les millores ha sigut, la neteja amb maquinària per les diferents urbanitzacions de la ciutat que ha començat per Montesol.

La maquinària utilitzada s'ha llogat i estan provant quina és millor per a poder adquirir als pròxims mesos, aquelle més adients per a portar a terme el servei.

Jordi Martínez, regidor d'Obres i Serveis diu que "la neteja de les urbanitzacions era una reclamació de fa molts anys dels veïns d'aquestes zones, amb el nou servei podrem donar resposta a aquesta necessitat per primera vegada a la ciutat".

També es posa en marxa el nou servei de neteja viària manual que ha passat de tindre 19 zones de neteja a 22, augmentant el personal destinat a aquestes tasques. D'aquestes 22 zones, 3 es netejaran amb un tricicle elèctric que pròximament adquirirà l'empresa adjudicatària.

Tal com marca el contracte signat amb l'empresa que va guanyar el concurs, progressivament aniran implanta'n-se, les millores que ha suposat renovar el servei de neteja urbana i brossa i adaptar-lo a les necessitats actuals de la ciutat.