El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou tall a la circulació en el Viaducte de Canalejas d'Alcoi aquest dilluns 27 de novembre

Viaducte de Canalejas / Ajuntament d'Alcoi
El tall a vehicles serà en direcció del Viaducte al centre

El consistori també ha informat que "a mesura que avancen les obres, anirem informant de quan obrirà el trànsit en les dues direccions. Està previst que les actuacions finalitzen abans que acabe l'any"

El Viaducte de Canalejas tornarà a sofrir un tall de trànsit a la circulació de vehicles. El motiu, segons explica l'Ajuntament d'Alcoi, és el següent: "Després d'unes setmanes on les actuacions s'han donat a la part inferior del pont, ara es passarà a treballar de nou a la part superior col·locant i soldant les bigues que conformaran la nova estructura que sustenta les voreres del Pont".

Cal destacar que a partir d'aquest dilluns 27 de novembre no es podrà circular amb vehicle particular en direcció del Passeig Ovidi Montllor al Centre. Sí que hi haurà servei de bus urbà en aquest tram. L'Ajuntament, mitjançant la seua pàgina oficial de Facebook, també ha informat que "a mesura que avancen les obres, anirem informant de quan obrirà el trànsit en les dues direccions. Està previst que les actuacions finalitzen abans que acabe l'any".