El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou taller d'Iniciació al Skateboarding per a xiquetes

Cartell skate

Els dies són el 20 i 22 de juliol en l'Skatepark de Batoi, des de les 9.30h fins a les 11.30h. i cal fer inscripció prèvia per correu a eperez@alcoi.org o per telèfon al 965537114. És gratuït i limitat per a 10 participants.

La setmana passada va tindre lloc el taller de monopatí per a dones adolescents i, vist l'èxit del taller, el dia 20 i 22 de juliol s'impartirà per a xiquetes

La passada setmana va tindre lloc un taller per a dones dirigit a adquirir les habilitats bàsiques per a fer skate, el qual va tindre gran èxit. Desprès de la bona acceptació es realitzarà també per a xiquetes d'entre 6 i 12 anys. Els dies són el 20 i 22 de juliol en l'Skatepark de Batoi, des de les 9.30h fins a les 11.30h i cal fer inscripció prèvia per correu a eperez@alcoi.org o per telèfon al 965537114. És gratuït i limitat per a 10 participants. 

Aquesta és una iniciativa de les regidories d'Infància i Adolescència i Igualtat. El taller també estarà impartit per Alicia López Rochina, Skateboarder amb més de 15 anys d'experiència, Tècnica d'Igualtat i de Polítiques Inclusives. En aquesta ocasió, les participants en el taller per adolescents també ajudaran a les xiquetes. 

Entre altres coses, aprendran trucs bàsics de monopatí, com pujar, donar-se cama o aprendre les parts d'un monopatí.