El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou taller ‘Rediseña tu Modelo de Negocio’ en el CEEI Alcoi

Nou taller ‘Rediseña tu Modelo de Negocio’ en el CEEI Alcoi

El taller tindrà lloc el dia 13 de setembre de 9,30 a 14.30?h en el CEEI Alcoi

El pròxim 13 de setembre tindrà lloc el nou taller del CEEI Alcoi ‘Rediseña tu Modelo de Negocio’ de 9,30 a 14.30 h amb un cost de 81 €

Si estàs interessat a crear un nou model de negoci, acull al taller del CEEI Alcoi ‘Rediseña tu Modelo de Negocio’, el pròxim 13 de setembre de 9,30 a 14.30 h.

Aquest taller està enfocat a empreses i es basarà en la metodologia Canvas, que és una eina de fàcil maneig, que ajudarà a redefinir el model de negoci d’una empresa.

La metodologia Canvas consisteix a completar els 9 Mòduls, tots ells interrelacionats i que expliquen l'operativa de la companyia per a generar ingressos i fer rendible el negoci.

La finalitat del taller serà redissenyar el teu model de negoci, aplicar la tècnica d'anàlisi als projectes dels assistents i es realitzarà una dinàmica grupal per a dissenyar els diferents elements del model.

El programa es dividirà en: Clients, Relació amb clients i Proposta de valor, canalsde distribució i comunicació, fluxos d'ingrés, activitats Claus, recursos Claus, col·laboradors i estructura de costos

Si t’interessa assistir, té un preu de 81 euros i la inscripció es pot fer a través de la web (http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=14&n=13756)