El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nou treball del cantautor Andreu Valor, 'Insurrecte'

Portada del disc 'Insurrecte'.

Escolta el disc a través d'aquest enllaç.

El cantautor contestà Andreu Valor publica 'Insurrecte', el seu octau treball discogràfic. 10 cançons amb una sonoritat renovada, on compta amb la col·laboració de la participant d'OT Samantha Gilabert per al tema que obri el disc, 'Et declare la pau'.

'Insurrecte' presenta 10 cançons, inicialment, amb una sonoritat renovada, textures ambientals i arranjaments propis d’un pop-folk nord-europeu; capaç de mantindre l’essència del missatge mentre transporta a experimentar noves sensacions sonores.

Aquests 10 temes pretenen mantenir l'ànima rebel que planta cara a les injustícies i canta a la pau, que fermen l'artista valencià. A través d’un codi QR inserit als treballs físics, es podran aconseguir noves cançons inèdites i nou material en primícia per incentivar el vincle.

El nou disc compta amb dos elements claus en aquesta nova aposta: la presència dels productors i arranjadors, Blai Antoni Vañó & Hèctor Tirado, responsables de donar-li forma al nou treball i la renovació sonora i visual de cada directe.