El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Webinar de la Plataforma per a la reindustrialització per conéixer les ajudes en energies renovables, digitalització i innovació de l'IVACE

Poligon a Ibi / AM
  • Organitzada per la Plataforma per la reindustrialització, conformada per COEVAL, FEDAC i IBIAE
  • Per participar en aquesta sessió en línia del 3 de març a les 10 h. cal inscriure's prèviament

Els empresaris de les nostres comarques organitzen un webinar per donar a conèixer les ajudes en innovació, energies renovables, infraestructures per a la recàrrega de vehicles elèctrics i digitalització. Aquestes ajudes seran prestades per l'IVACE i el seminari web se celebrarà el dimecres 3 de març a les 10 h.

Per participar en aquesta sessió en línia cal inscriure's prèviament. L'IVACE ha oferit un paquet d'ajudes per al 2021 per tal de fomentar que les empreses caminen cap a la digitalització. La sessió està organitzada per la Plataforma per la reindustrialització, conformada per associacions empresarials del nord d'Alacant i sud de València, concretament, COEVAL, FEDAC i IBIAE.


Intervindran com a ponents de l'IVACE Javier Mínguez, de l'Àrea d'Empreses i Associacions, José Vicente Latorre, de l'Àrea d'Eficiència Energètica, i Germán Cunyat, de l'Àrea de Planificació, Estudis i Energies Renovables. Els ponents donaran a conéixer des d'un punt de vista tècnic les línies fonamentals d'aquestes importants ajudes per a les pimes de les tres comarques i informaren igualment d'allò que puga facilitar el treball a les pimes a l'hora de presentar les mateixes.

En concret les ajudes sobre les quals s'informaren són: PIDI CV, PIDCOP CV ,INNOVA CV, DIGITALITZA CV, EFICIÈNCIA ENERGÈTICA, MOVES II, REHABILITACIÓ ENERGÈTICA EN EDIFICIS, ENERGIES RENOVABLES, AUTOCONSUM EMPRESA I COMUNITATS ENERGÈTIQUES.