El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nous partits de lliga dels equips del Nou Bàsquet Alcoi

Senior masculí autonòmic Nou Bàsquet Alcoi

Els equips del NB Alcoi han jugat un partit més de lliga aquest cap de setmana. S’ha pogut vore en pista al junior femení, a l’equip autonòmic masculí, el senior zonal, el junior masculí, els equips IR del Nou Bàsquet Alcoi i els conjunts convingut. Amb diferents resultats, tots els equips del NB Alcoi continuen agafant la forma per millorar.

El junior femení es troba en un gran moment com va demostrar en el partit que l’enfrontava a l’Elda. Amb la gran majoria de jugadores de primer any, va véncer 29 a 30. El senior femení que ha guanyat tots els partits disputats, no ha jugat aquesta setmana, ho farà el dia 30 a les 21.30h a Ibi, davant el Teixereta.

Quant als equips masculins, l’autonòmic va perdre davant el Villena, 75 a 62. Un alt percentatge de tirs de tres sumat als errors defensius del NB Alcoi, va fer que la victòria es quedara a Villena. D’altra banda, va debutar l’equip senior zonal, que no va arribar en el millor moment, degut a les baixes per lessió. Només es van desplaçar a Vallada sis jugadors, ja que el junior i el senior autonòmic jugaven quasi al mateix temps i no van poder deixar cap jugador. El resultat final va ser 60-42.

Pel que fa als equips del IR del NB Alcoi, cal destacar els bons resultats del cadet masculí de N2, que encara no ha perdut cap partit. També mencionar als equips escolars convinguts, que han jugat la segona jornada sense cap incident. Tots els participants continuen aprenent d’aquest esport.