El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nous robatoris a la urbanització del Baradello mentre els veïns segueixen reclamant mesures dissuasòries com càmeres

Els veïns han demanat en diferents ocasions la col·locació de mesures dissuasòries com càmeres a l’Ajuntament d’Alcoi, sense que hagen fet cap actuació al respecte.

Els lladres van accedir a dos habitatges de manera ràpida i van forçar una tercera casa. En eixe moment no hi havia persones a l'interior i no es van emportar res de valor.

Els últims dies s’han produït robatoris en almenys dues cases de la urbanització del Baradello Gelat, i una tercera va ser forçada per intentar entrar. Al moment del robatori, que va ser ràpid, es va produir en menys de 30 minuts, no hi havia ningú dins dels habitatges, encara que sí estaven habitades i els propietaris es van trobar tot rebolicat a les poques hores d’haver ocorregut. Els lladres no es van emportar res de valor.

Segons explica a Ara Multimèdia Antonio Aracil, president de l’associació de Veïns del Baradello, els veïns i veïnes de l’urbanització han demanat en diferents ocasions la col·locació de mesures dissuasòries com càmeres a l’Ajuntament d’Alcoi, sense que hagen fet cap actuació al respecte. No poden ser els propis veïns els qui ho col·loquen per un tema de protecció de dades. De fet, en el cas de que l’Ajuntament les instal·lara, aquestes sols podrien ser de tràfic, però per als que viuen al Baradello seria suficient per a ajudar en la identificació i per dissuadir als qui cometen aquests actes delictius.