El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova adquisició de terrenys per a poder fer l'aparcament a La Riba d'Alcoi

Zona on estarà el futur aparcament de La Riba

L'Ajuntament tanca l'aquisició del terreny d'un particular a aquesta zona entre Sor Elena Picurelli i la Torre de les Maçanes. Ara ja disposa de 9.500 metres quadrats per a construir l'aparcament públic, que oferirà almenys 200 noves places.

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat l'adquisició del solar d'un particular a la zona de La Riba, al centre d'Alcoi, on vol construir un pàrquing públic. En concret és una zona de 4.044 metres quadrats, que adquireixen a un preu de quasi 195.000 euros.

L'Ajuntament ja va adquirir el passat mes de maig la resta de solars de la zona, que pertanyien a l'EVHA, l'Entitat Valenciana d'Habitatge. Amb els 5.500 metres quadrats comprats fa uns mesos i la compra que s'aprova ara, el consistori ja disposa de quasi 10.000 metres quadrats a la zona per a la construcció d'un pàrquing, "la qual cosa millorarà ostensiblement la qualitat de vida de les persones que viuen en aquest barri".

En una primera fase, amb els terrenys comprats en maig, es contemplava la creació de 140 places de pàrquing. Però ara que està aprovada la compra de la resta dels terrenys, el consistori vol fer les dos a l'hora, "en una actuació que ben aviat es licitarà" i que "permetrà triplicar les 140 places previstes en la primera fase".