El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova cambra frigorífica i enllumenat eficient per al mercat de La Mistera de Muro

Millores al Mercat de la Mistera de Muro
En total s'ha invertit 23.300 euros en tres millores diferents que aporten qualitat al mercat de La Mistera

En total s'ha invertit 23.300 euros en diferents millores per al mercat. Per una banda està l'adquisició d'una nova cambra frigorífica (9.500 euros), per altra la renovació de la llum amb bombetes LED (9.300 euros), i per últim l'adequació d'una parada per a la seua pròxima licitació (4.500 euros). Els diners provenen del consistori, la conselleria d'economia i la diputació d'Alacant.

El mercat de la Mistera de Muro acaba de patir dos grans reformes que milloren tant el seu estat com el servei que ofereix. Per una banda, s'ha canviat la màquina frigorífica de conservació del mercat, gràcies a una subvenció de 9.545 euros aportada totalment per la conselleria d'economia sostenible.

Per altra banda, també s'ha renovat l'enllumenat, amb 14 lluminàries de tecnologia LED tant a l'interior com en els accessos al mercat. En aquest cas la inversió ha sigut de quasi 9.300 euros, dels quals 5.000 els aporta la Diputació d'Alacant mitjançant el Pla de Modernització de Mercats Tradicionals; i la resta, 4.300 euros, els ha posat el consistori murer.

Són dos importants reformes que se sumen a l'adequació que ha fet l'Ajuntament d'una de les parades del mercat, i en la que s'ha gastat 4.500 euros, per tal de poder adjudicar-la en el pròxim procediment de licitació de- parades. Mentre arriba eixe moment, l'espai s'utilitza com a zona de jocs per a xiquets.

La regidora de promoció econòmica, Caroina Iváñez, assegura que des del consistori "estem apostant contínuament pel Mercat Municipal la Mistera, donant-los el nostre suport a activitats com «El Tardeo» i amb aquestes actuacions i millores tècniques aconseguim mantindre un mercat més modern i energèticament més eficient, i continuarem realitzant més millores. Hem d'apostar pel comerç local i de proximitat, com un dels motors de l'economia local".