El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova campanya d'Alacant Turisme Interior per mantenir la distància de seguretat entre clients

Imatge de la campanya

La campanya s'il·lustra amb dos pitxers de cervesa separats sobre una taula per evidenciar la distància de seguretat

L'associació ha decidit que s'enviarà a totes les persones o empreses que envien un correu a comunicacion@turismoalicanteinterior.com.

L'Associació 'Alacant Turisme Interior' convida a tothom a visitar les nostres comarques pròximament, però vol adaptar-se a la nova normalitat. Ha llançat una nova campanya molt visual i simpàtica nomenada "amb distància de seguretat, sap més bona i podràs vindre més". Reconeixen que la distància de seguretat és una "indicació incòmoda" però és pel bé de tots.

La campanya s'il·lustra amb dos pitxers de cervesa separats sobre una taula per evidenciar la distància de seguretat amb la finalitat de beneficiar en la salut al client i que permeta posteriors visites, ja que "és la millor raó per complir amb la norma".

La presidenta de Turisme Alacant Interior, Indira Amaya, ha explicat que en la seua major part els clients estan tenint un comportament exquisit, entenen les mesures, que els cambrers els atenguen amb màscara o que no hi haja cartes. No obstant això, ha explicat que “alguns socis ens han indicat que en algun moment hi ha hagut persones no han actuat així, sens dubte per l'alegria dels retrobaments, però hem pensat que podíem ajudar en la conscienciació de tots”.

L'anunci està a lliure disposició, tant en xarxes socials, com en el seu format per a imprimir. En atenció a la circumstància especial que patim, l'associació ha decidit que s'enviarà a totes les persones o empreses que envien un correu a comunicacion@turismoalicanteinterior.com.